Veleposlaništvo RS Moskva /Novice /
16.03.2020  

NUJNO OBVESTILO ZA SLOVENSKE DRŽAVLJANE

Veleposlaništvo je pravkar prejelo potrditev možnosti prevoza iz Moskve v Ljubljano s čarterskim letom Aeroflota jutri 17.3.2020 z odhodom ob 9.35 z letališča Šeremetjevo (terminal D):

1. Tisti, ki že imajo kupljeno vozovnico na tej relaciji, se lahko jutri zjutraj s to vozovnico zglasijo na letališču Šeremetjevo, terminal D, na okencu Aeroflota in spremenijo vozovnico
2.  Tisti, ki letalske vozovnice še nimajo, jo lahko kupijo zjutraj, na prodajnih okencih Aeroflota na letališču Šeremetjevo, terminal D

Gre za izredni let, zato nakup ali sprememba vozovnice prek spleta ni mogoča.

Prijava na let bo mogoča zjutraj do 8.00. Zato se morate pri Aeroflotu na terminalu D zglasiti nekaj ur prej zaradi vseh potrebnih postopkov (sprememba vozovnice, nakup vozovnice in vsi letališki/varnostni postopki).

Tistim, ki bi želeli izkoristiti ponujeno možnost prevoza v Slovenijo, svetujemo, da se čim prej odločijo in si zagotovijo mesto na letalu.

Glede na razvoj situacije v Sloveniji in po svetu bo možnosti za varno vrnitev v domovino vedno manj. Zato priporočamo, da ponujeno priložnost izkoristite.